Orden Jag Tänker

En blogg om allt och ingenting. Ab imo pectore

Trumpen svamp och kvinnliga män.

familj, livet, mamma, relationer beacause i´m worth it, choklad, livet, mat, vikt Permalink0
En dryg vecka sedan förra inlägget. 
Under denna vecka uppstod en situation i malå under lunchen på min mans jobb som vi måste prata om.
Den fick luften att stanna och vibrera i fasa äckel och avsky. Ett trauma visade sig nämligen efter att min mans väl fyllda matlåda broderligt delats mellan två - skulle det visa sig- bröder i svampfobie. Då upplevdes en skräck som kan liknas vid insikten av att ett kärnkraftverk kan komma att byggas på grannens tomt. Efterföljande nyhetsrapportering om denna traumatiska händelse kablades ut på snapchat och jag blev varse att Donald Trump trots allt kan hans buisness. Att använda sig av sociala medier visade sig nämligen vara ett kraftigt verktyg för att propagera för sin sak. När måltiden skulle till att avslutas upptäckte nämligen dessa kollegor att måltiden som de just avnjutit indoktrinerats med inte en - utan två - undertryckta hot om att även om allt kan tyckas bra och trevligt så kan lätt en fruktansvärd avskyvärd liten äcklig hemsk del av näringskedjan finnas gömd. På varsin barskrapade tallrik låg nämligen varsin ensamma lilla champion. För att få stöd från allmänheten och liksinnade söktes stöd på snapchat för det fruktansvärda i detta och jag blev med ens medveten om att OM jag skulle tänka på näringskedjan så skulle det var lika bra att göra det ordentligt och lägga ner minst en broccoli också. 
På snapchat fick jag ett kort på två herrar som såg allt annat än glada ut för sina rester på tallriken och blickarna som fotografierna kablade ut talade sitt tydliga språk.
Det var tydligt.
De båda såg ut att hellre fått en skopa svamp i underlivet, mellan tårna eller i hårbottnen. Bara deras tallrikar besparats. 

Relaterad bild

Dessa 9 dagar har också fått min egen puls att bulta lite högre än vanligt och min tendens att vända mig till droger när det blir lite tungt. Nämligen Mintkrokantdrogen. 
Efter att först en, och sedan en till i min närhet fått kallats till sjukhus och som båda fått mig att fundera och oroa mig lite extra så kände jag suget bryta sig in i mitt medvetena. Den underliggande bulimin när något dåligt händer blev högst utanpå liggande och körde värsta racet med mig utan den minsta lilla förmildrande omständighet. 
Tryckte i mig en halv choklad kaka i en tugga. Likadant nästa dag och sedan tar jag och köper en till varpå halva strök med i dag???!?! Varför kan inte marabou bara lägga ner hela jävla produktionen på mintkrokant? Så jag får gå ner i vikt i fred!! Där har vi något trumpen kunde twittra om, det ligger ju på hans nivå med att diskutera huruvida en chokladkaka kan maktutöva ett helt kön med sin existens. 
Sedan vet jag inte vem som vill mig illa, för nu har de  dessutom placerat ut saffransskorporna och pepparkakorna. Det är inte rättvist tycker jag med läppen lika trumpen som trump är ful. och dum. 
Hade det inte varit för bröd, sås (aioli och beasås), choklad, saffransskorpor och pepparkakor skulle jag ha varit smal. Ja och kardemmumma skorpor också för den delen. Kanske lika bra att ge upp den här uppräkningen för det verkar mer och mer som att jag skulle nog inte kunna vara smal what ever som ställs på bordet haha. 
 
Veckan har också handlat om tonårsutbrott, 3 årstrots och vredesutbrott gällande min man. Förstår ni att han skulle åka på affären och köpa taccobröd till middagen idag. Där satt jag med 4 tonåringar , en tre åring och med mig själv med lågt blodsocker och väntade ihjäl mig. Det är ca 500 meter till Ica. Han tog bilen. Det tog garanterat 30-40 minuter för honom att komma hem igen.  Han kunde lätt ha kört till malå och köpt det där förbaskade taccobrödet snabbare än det tog att ta sig genom affären, genom kassan och ut i bilen och hem igen. 
Vad är det med män och deras förstånd? 
Att leka med den kombinationen av tonåringar, 3 åringar och en fru med lågt blodsocker är som att fisa på gaslågan. Det kommer att brännas. Det kommer att lukta illa. Det kommer att brisera som en bomb. 
 
Försöker att få honom att tänka lite kvinnligt genom att tvinga på honom kvinnliga artefakter. 
 
 
Han råder genast på bot. 
 
Jag resignerar, men har bättre smak på sprit än min man. 

och bättre sinne för rättvisa... 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top