Orden Jag Tänker

En blogg om allt och ingenting. Ab imo pectore

Bred last.

familj, mamma, relationer barn, beacause i´m worth it, livet Permalink0
Alla har vi ju hört talas om alfahanen och den dominans som förknippas med makt, riktiga badboys som klappar sig på det uppblåsta bröstkorgarna och trycker fram en rap som får en att tacka gudarna för att den valde att komma ut upptill istället för nertill. Ett  från bottom-up vrål som mer liknar ett ångest fullt skri från vildmarken än ett inbjudande parningsläte från den manliga fruktträdgården kommer över alfahanens läppar som sedan formas till ett stolt leende. Där satt den.  Gärna kliar han sig i de känsliga regionerna som avslutning på dominansuppvisningen. 
Jag tänker mig att alfahanar kan nog ha boxerkalsonger. De behöver inte ha string för att kvala in som alfahane. Bara det inte är ett hål eller två där bak på boxerkalsongen som vittnar om vindrag som gått från top to bottom.
 
Det finns en viss felmarginal i att rätt och slätt kunna dra en jämförelse till alfakvinnor och deras val av underkläder. Kvinnor kan inte ha stora härligt avlappnande boxertrosor, eller vanliga bomullstrosor med fin sydda sömmar utan spets som klias och skapar ränder i huden. Kliande ränder. 
 
Kvinnor som är unga, smala och snygga väljer dock ofta att betala dyrt för så lite tråd i trosorna som möjligt. Dessutom ska den eller dom enstaka trådarna vara genomskinnliga. 
Ofta hör jag min tonårsdotter tycka att 149 kronor för 2 pack string trosor är ett hyfsat bra köp. Vindraget när hon ivrigt bläddrar igenom klädhängarna på underklädesavdelningen går faktiskt att likna vid alfanhanens vindrag. Både de nedre och de övre - men hursomhelst...
Hur man kan betala 149 kronor för några trådar underkläder kan jag för mitt liv inte förstå. Därav att jag tog upp frågan vid middagsbordet tillsammans med min dotter och hennes pappa. 
 
Min man var snabb på att svara, medan min dotter tyst blängde på mig som om jag var den snålaste, konstigaste, dummaste och mest föråldrade människa som någonsin satt sin fot på tvåtusentalet. 
Mannens svar kommer inte leda till att någon trosa, eller något klädesplagg överhuvudtaget tas av i det här huset den närmaste framtiden eftersom han menade på att jag borde vara förtrogen med de höga priserna på underkläder då mina trosor borde kosta omkring sju och ett halvt tusen kronor om någon enstaka tråd kostade 149 kronor. 
 
Om jag således inte förstod deras samtycke gällande vilka underkläder som en alfakvinna borde ha - och inte ha- så förstod jag det när jag blev stoppad av min svärfar som fäktandes med armarna pekade på min bils front när jag skulle styra kosan hemåt. 
Budskapet från min man och min dotter gick fram. 
Jag är ingen alfakvinna. 
Jag är en bomullskvinna. 
 
 
Till top