Orden Jag Tänker

En blogg om allt och ingenting. Ab imo pectore

Så ska det låta!

Allmänt, familj musik, tvprogram Permalink0
Close your eyes - clear your heart - cut the cord 
"Human" i "så ska det låta" med den ständigt leende Måns Zelmerlöv. Vilken energikick och jag blev glad av att se hela programmet i kväll.
Min svärmor tjatade en hel vecka att vi skulle döpa mikael till måns efter zelmerlöv...men i rädsla för att markus i sin tur skulle börja säga måååå...nster (månster) avstod vi :) men ni förstår Måns Zelmerlövs ställning i familjen i alla fall. A dream come true kind of guy - vilken artist, vilken utstrålning. Och snälla kan ingen bjuda mig på party med Per Andersson? Han är sjukt rolig och duktig på att sjunga. Jag vill. jag vill. jag vill. 
Sanna Nielsens aura är obeskrivlig. Jag har sett henne live och hon berörde mig djupt. Hon har något visst. Hon hade också många fina bitar som hon framförde med blekta snygga tänder i ett brett leende. 
Jag tror jag ska ta och shoppa hem en tandblekning. Funderar på att prova tandblekningspennan från Brilliant Smile...undrar om den är säker? 
 
Inget berg är så stort att det inte går att klättra över sa en vis kvinna till mig idag. Ja kan du tänka dig att jag skulle bli bergsbestigare? Även där har jag med mig Måns Zelmerlöv...han framförde Thousand miles lika brilliant som jag vill ha mitt leende. Så ska det låta!!  
 
 
Idag har jag förberett nyårmiddagen. Det bli rådjur och hemmagjord potatismos på planka. Hoppas alla blir nöjda och mätta. Inför år 2013 ska jag lära mig att  jag inte är en outsider och att jag har rätt till ett eget liv. Jag ska lära mig det. Jag ska försöka...göra mitt bästa och det bästa måste vara nog.
facebook, twitter och blogg utan lösenord är min rättighet. Jag är jag och gillar man inte det, kan jag hålla dörren öppen så får den som inte accepterar det gå ut.  
En del människor pratar om sig själv som sitt eget varumärke och visst är vi alla varumärken?! Vi blir bedömda på den sociala arenan vi alla är deltagare på oavsett om vi vill eller inte och därefter köpta eller inte. Ingen människa kan vara omtyckt av alla och inte heller jag gillar alla människor. Det är helt som det ska vara. 

Jag önskar man hann tänka innan man svarar på olika frågor: Vill jag det här? För vems skull vill jag det? Det tar en sekund att tänka frågorna och svaren får visa mig vägen. 2013 ska bli året då det förändrades. Waiting on the world to change är en av mina absoluta favoritlåtar och jag kan bara inte låta bli att uppfyllas av ett spirande glädjerus när den spelas. Det som spritter nederst i magen och jag bara måste röra kroppen i rytmiken. Jag älskar musik. Känslor och musik går hand i hand. Även för mina barn. Idag skulle min son öva sig på fyrtakten på trummorna. 1,2,3 och 4 ...låter inte svårt alls men. MEN. vi kommer behöva youtube. och vi kommer behöva  tålamod. och vi kommer behöva öronproppar. Gråt och tandagnisslan fick en ny innebörd idag och inte blev det bättre av att syrran gick upp och helt sonika satt sig vid trummorna och sa "det är ju bara du räknar...så här" och fyrtakten satt som ett smäck! 
 
följ min blogg på blogglovin
 
Till top