Orden Jag Tänker

En blogg om allt och ingenting. Ab imo pectore

Horisontellt randigt v/s Schwarzkopf 566

Allmänt förändring Permalink0
I helgen har jag sett "sova med fienden"
Faktiskt en riktigt bra film. Varför ser jag film så sällan? Det är skönt att koppla av med en film. Jag ska ta och hyra "en oväntad vänskap" snart. Det är så många som pratar om den filmen och är helt lyriska så det blir nog att godkänna ansökan om bäverjakt någon kväll i veckan så man kan få tv:n för sig själv en timme eller så.

Att sova med fienden det kan man på ett sätt säga att jag gjort i helghen. jag har gått i kamp mot Schwarzkopf "Natural and easy" ( naturlig och lätt??? Är det okej med falsk marknadsföring??)

Min stackars man har också fått sin beskärda del av film i sängkammaren. Han har ju fått sova med en "oväntad vänskap". Nämligen en randig giraff färgad fru!

Hade jag någonsin undrat skulle jag numera veta att  jag inte klär i randigt hår. 
Först var det svart. 
Sedan var det svart med utväxt. 
Efter det blev det svart med utväxt och lite brunt här och där eftersom jag körde in x antal blekningar i det för att få bort det svarta. 
Mer blekningar. Mer ränder. 
Mer gult. Mer orange. 

Hjälp, mitt hår är verkligen randigt. Och då menar jag verkligen randigt.

Horisontellt randigt dessutom. 

Vid det laget behövde jag sova på saken. Lördagkväll i säng tidigare än någonsin, doftade som en hel hårfärgningsfabrik.
 
Vaknade lika randig men med en fast beslutsamhet att det ska gå ordna en färg som i alla fall gör att jag slipper en sjukdag i morgon med huvudet under kudden- hög på den starka doften från intensivtoningarna. 

Svärfar kom på kaffe mitt emellan dessa kurer och kommentaren var övertydlig: "Du var snyggare förr".
Jag kan inte annat än hålla med. Djurtemat känns inte 2013. 

En sak är då säker i alla fall och det är att mitt hår kommer växa ordentligt efter den här helgen. Det växer nämligen som ogräs av toningar. Det är bra, om man bortser från den utväxtrand som förmodligen kommer med det.
 
Men hursomhelst till sist nu, nu äntligen klockan 22,13 anser jag att det duger.
 
Mitt hår är brunt. Inte svart någonstans och inte guld eller orange eller gult heller. Alla dessa färger har funnits eller befann sig samtidigt på en och samma skalle  i morse så jag får anse mig nöjd med att denna skalle numera är brun med lite olika nyanser. Det kanske bara ser naturligt ut? 
 
Men ingen ska komma och säga att det är lätt att vara tjej, Eller att det är billigare att tona hemma än att gå till frisör. 

 
Till top